Obróbka wstępna warzyw, obróbka wstępna mięsa, drobiu i ryb. Przygotowywanie dań kuchni polskiej ( dania mięsne, z mięsa drobiowego, ryb, sałatki, surówki, dania garmażeryjne) .
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: współpraca z ludźmi, dyscyplina i sumienność w pracy. dokładnośc Uprawnienia: dobra organizacja pracy, skrupulatność, rzetelność, punktualność Uprawnienia: chęć do nauki, kreatywność, uczciwość
Wymagania inne:
[Inne] : Książeczka dla celów sanitarno - gastronomicznych. Mile widziane doświadczenie w pracy na kuchni.
Miejsce pracy:
Świdnik
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
od 3 499,50 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Świdniku