Obróbka wstępna surowców. Obróbka termiczna produktów o półproduktów. Przygotowywanie potraw z warzyw, mięs, drobiu, jaj, mąki, kasz. Wydawanie posiłków.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole Uprawnienia: współpraca z ludźmi, dyscyplina i sumienność w pracy. dokładnośc Uprawnienia: chęć do nauki, kreatywność, uczciwość
Wymagania inne:
[Umiejętność 2] : doświadczenie w gastronomii[Umiejętność 1] : rzetelność w wykonywaniu powierzonych obowiązków
Miejsce pracy:
Świdnik
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 666 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Świdniku