Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w pizzerii, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deserów, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego,a także porządkowanie pomieszczeń. Przestrzeganie przepisów bhp, ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.W przypadku braku umiejętności pracodawca przeszkoli.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: zdolności organizacyjne, manualne i komunikatywne Uprawnienia: KSIĄŻECZKA SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA
Wymagania inne:
Mile widziany staż pracy na kuchni w gastronomii, chęć do pracy oraz chęć do pracy w zespole. W przypadku braku umiejętności pracodawca przeszkoli do pracy na stanowisku kucharza.Godziny pracy dwie zmiany od godz 12 do 20 i od godz. 16 do 00.Kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu uzgodnienia terminu rozmowy: nr. tel. 798 528 887.
Miejsce pracy:
Chełm
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 666 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie