1. Przygotowanie zapotrzebowania na artykuły żywnościowe do dokumentacji przetargowej.2. Rzetelne dokumentowanie liczby obiadów wydanych i niewydanych w danym dniu.3. Oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem.4. Powierzone mienie.5. Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy.6 Efekty pracy.7. Bezpieczeństwo w miejscu pracy.8. Zachowanie tajemnicy służbowej.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2) Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: doświadczenie zawodowe w pracy na kuchni Uprawnienia: doświadczenie na stanowisku kucharza (wymagany staż - lata: 2) Uprawnienia: nakrywania do stołu, porcjowania jedzenia, zmywania, sprzątania
Wymagania inne:
[Umiejętność 1] : znajomość i przestrzeganie HACCP
Miejsce pracy:
Jakubowice Konińskie
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 800 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie