Szef produkcji ze znajomością technologii mięsa będzie odpowiedzialny za produkcję, system HACCP oraz zamówienia,zarządzanie zespołem pracowników produkcyjnych, delegowanie obowiązków,nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych,stosowanie zasad GMP, GHP i BHP.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Uprawnienia: znajomość obsługi komputera Uprawnienia: kierowanie zespołem Uprawnienia: umiejętności stosowania standardów jakościowych HACCP, GMP i GHP
Wymagania inne:
[Umiejętność 2] : doświadczenie na podobnym stanowisku kierowniczym (technolog produkcji, kierownik produkcji) preferowane w branży mięsnej;[Umiejętność 1] : Wykształcenie: minimum zawodowe-techniczne (technolog produkcji żywności),
Miejsce pracy:
Żdanów
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
od 6 500 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu